Over Ergoedlogies Den Heijkant

Welkom bij Erfgoedlogies Den Heijkant!

Wij zijn een boerderijcamping in het prachtige Nederland, opgericht in 2023. Bij Den Heijkant combineren we onze liefde voor duurzaamheid, kamperen en het boerenleven. Onze camping is gelegen op een authentieke boerderij en we bieden onze gasten een unieke ervaring die nergens anders te vinden is.

Duurzaamheid is een van onze belangrijkste pijlers. We zijn trots op onze groene en milieuvriendelijke aanpak. Onze boerderijcamping is ontworpen met het oog op duurzaamheid en we streven er voortdurend naar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We gebruiken zonne-energie, recyclen ons afval en moedigen onze gasten aan om bewust om te gaan met water en energie.

Kamperen is een geweldige manier om te genieten van de natuur en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Bij Den Heijkant bieden we onze gasten een authentieke kampeerervaring op een boerderij. Onze camping is omgeven door groen en biedt voldoende ruimte voor tenten, caravans en campers. We hebben ook verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Als boerderijcamping hebben we een sterke verbinding met het boerenleven. We willen onze gasten graag kennis laten maken met de dagelijkse gang van zaken op onze boerderij. Onze camping ligt te midden van onze weilanden, waar we grazen houden en ons land bewerken. We nodigen onze gasten uit om ons te helpen bij het voeren van de dieren en andere activiteiten op de boerderij.

We hopen dat u bij ons kunt genieten van een heerlijke vakantie op de boerderij en kennis kunt maken met het boerenleven en duurzaamheid. Wij staan klaar om u te verwelkomen bij Erfgoedlogies Den Heijkant!