Erfgoed Logies Den Heijkant
Omgeving
De omgeving is landelijk en groen. Moergestel ligt in de driehoek van Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch. Er valt volop te genieten en op korte afstand zijn er leuke uitstapjes te maken. We informeren u daar graag over. Tevens hebben we zelf unieke fietsroutes samengesteld en adviseren we u graag over tal van andere fietsroutes in deze prachtige omgeving.

Uitstapjes

Wij zitten ongeveer 20 km van De Efteling af, naar Safaripark Beekse Bergen is het ongeveer 15 km. speel tuin Klauterwoud is vlak bij ons in de buurt. kijk even bij het blad aanbevolen voor alle dicht bij zijnde activiteiten en de links daar diverse websites 

Den Heijkant ligt op 5 km afstand van Spoordonk met een prachtige watermolen en wander gebied.

Oirschot met zijn vele monumenten, een prachtige marktplein met terrassen en restaurants, is op 9 km afstand.
Spoordonk Watermolen

Lunch en Diner 

​In de directe omgeving vindt u verschillende restaurants,
Geniete rijen en uitspanningen voor een heerlijk lunch of diner in verschillende stijlen en prijs klasse.
Sommigen zijn op loop afstand de anderen zijn prima met de fiets of met de auto te bereiken wij wijzen u graag de weg erheen, maar over smaak valt te twisten.
Geen zin om weg te gaan voor een heerlijke lunch, wij serveren een boeren lunch op ons boerderij terras.
Een lekkere lunch met 3 sneden eigen gebakken brood een vullende maaltijd voor als u er nog op uit trekt met de fiets of te voet.
(diner is bij ons niet mogelijk)

Wandelroutes

Er zijn wandelroutes langs vennen als het Kolkven en de Huisvennen, Lochtse Veld, Viermannekesbrug, Smalwater, Banisveld enz.
Vennen

Fietsroutes

Er zijn diverse fietsroutes langs de fietsknooppunten. Ze zijn bij ons te verkrijgen. De Oisterwijkse bossen en vennen en de Kampinaheide liggen bij ons aan de achterdeur. Op afstand van 10 km ligt het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Ook andere prachtige natuurgebieden als De Velder, De Mortelen en Heerenbeek liggen onder handbereik.
Boerderij terras Den Heijkant